Geplaatst op

Olidorado in Corona tijd

De oktober markt op het Plein in Den Haag was geen succes. Weinig mensen en na regen in de ochtend ging het s’middags stormen. De kramen moesten 1,5 meter uit elkaar staan met als gevolg dat vele kramen stonden te wankelen en de kraam naast mij zelfs de lucht in vloog. Halverwege de middag hebben we alles ingepakt.

De ons bekende markten in Den Haag en Amsterdam lijken toch door te gaan, maar Olidorado zal zeker in november niet deelnemen. De prachtige kerstmarkt in Vreeland is reeds gecanceld omdat in de kleine straatjes geen Corona regels kunnen gelden; erg jammer! Misschien doen we, afhankelijk van de Corona ontwikkelingen, in december nog een markt en anders zullen we moeten wachten tot het nieuwe jaar.

Vele liefhebbers weten mij via de website of persoonlijk te vinden. Degenen die de mooie olijfolies en azijnen proeven zijn nog steeds erg enthousiast. Ik nodig jullie dan ook van harte uit om de producten van Olidorado te bestellen. Denk hierbij ook aan cadeaupakketten voor de St. Nicolaas of Kerstmis, die je nu kunt bestellen.

Graag tot ziens Anke Meijs