Geplaatst op 1 reactie

Welkom bij Olidorado

Als culinaire liefhebbers die ook zelf graag in de keuken staan kiezen we voor kwalitatief hoogstaande producten en dat begint al bij de basis: olie en azijn. Via relaties in Spanje kwamen we op het spoor van een kleinschalige olijfgaard in Catalonië. Na meerdere proeverijen ter plaatse werden we steeds enthousiaster over de uitmuntende oliën en azijnen die door Oleum Flumen vervaardigd worden. Zo ontstond het idee om ook de Nederlandse consument deze delicate producten aan te bieden. En daarmee werd in januari 2019 de oprichting van ons bedrijf Olidorado een feit.

Oliën en azijnen
Wij leveren verschillende soorten olijfoliën en azijnen. Onder Producten meer informatie hierover. Via de Shop kunt u deze producten bestellen. Onze klanten zijn fijnproevers, amateurkoks en professionele koks van goede restaurants. We organiseren zelf of samen met anderen proeverijen. Daarnaast staan we regelmatig op een aantal markten waar u ter plekke kunt proeven. Meer informatie over data en locaties onder Markten.

1 gedachte over “Welkom bij Olidorado

  1. Hi Anke,

    Het was zeker weer een geslaagde proeverij met topproducten en zoals altijd weer top verzorgd door jou en je hulptroepen 😀 met voor de gasten ook nog eens heerlijke tapas en wijnen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij 😉!

    Jan en Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *