Geplaatst op

Markten in Noordwijk-Binnen en Abcoude en nieuwe voorraad azijnen

Op zondag 12 juni jl. stonden we op de Linden markt in het oude centrum van Noordwijk Binnen. Dit is een erg mooi plaatsje met kleine straatjes, oude huizen en lindebomen.  De markt werd gehouden op de Voorstraat en het Lindeplein. Er stonden heel veel kramen met bijzondere tuinplanten, brocante en andere kwaliteitsproducten. Het was prachtig weer en er was veel publiek. Onze kraam Olidorado paste daar heel goed bij en de belangstelling voor onze producten was groot. Deze jaarlijkse markt in een weekend van de maand juni is zeker een aanrader en we willen daar volgend jaar weer meedoen.

Onze laatste markt was op zondag 3 juli jl. in Abcoude, dichtbij huis. Dit was georganiseerd door de lokale ondernemers en stond in schril contrast met de perfect georganiseerde en levendige markt in Noordwijk Binnen. Er stonden weinig kramen, de helft van de winkels was dicht en er was weinig publiek. Toch viel de verkoop niet echt tegen, maar de vraag is of wij op deze manier het volgend jaar nog een keer meedoen. Zo doen we ook ervaring op welke markten voor ons de moeite waard zijn. We plannen voor de komende maanden weer nieuwe markten.

Een positief bericht is dat de azijnen eindelijk weer geleverd kunnen worden en het transport uit Catalunya wordt voorbereid. We verwachten voor het einde van de maand juli weer volop voorraad te hebben van de Summum (rode wijnazijn), de Mummus (witte wijnazijn), de Pomma (appelazijn) en een extra voorraad Paula Coll (25 jaar oude sherry azijn).

Hartelijke groeten Anke