Geplaatst op

Nieuwe oogst en kerstpakketten

Nieuwsbrief Olidorado, december 2022                                        

 Feestdagen 
De decembermaand is de tijd voor feestdagen en lekker eten met mooie ingrediënten.  Velen van jullie kennen mijn verschillende bijzondere olijfolies en azijnen. Sinds dit jaar verkoop ik ook artisanale jams en chutneys. Deze producten betrek ik van kleinschalige Finca’s in Catalunya in Spanje.

 Nieuwe voorraad en oogst
Na de zomer ontvingen wij een nieuwe levering van de appel-, witte wijn-, rode wijn en 25 jaar oude sherry azijnen. Deze azijnen hebben een zuivere, volle en niet zure smaak en kunnen het ruimschoots opnemen tegen de bekende Italiaanse balsamico azijnen. 
We zijn erg blij jullie te kunnen informeren dat er ook nieuwe oogst is van Oli Premium en Oli Plans de Montserrat . Wij hebben de Oli’s geproefd en de zachte verfijnde smaak van de Arbequina olijf en de groenige rijpe smaak van de unieke Vera olijf zijn weer heerlijk!

Van onze producten kun je natuurlijk zelf genieten maar zij lenen zich ook erg goed voor mooie cadeaus! Voor de decembermaand kunnen we kerstpakketten, leveren; kant en klaar of op maat samengesteld! 
Op zaterdag 17 december a.s. kunnen jullie ons bezoeken op de sfeervolle kerstmarkt van 12.00 tot 19.00 uur in Lage Vuursche.
Bestellen kan via de webshop op www.olidorado.nl, info@olidorado.nl of 06-12960202.  In overleg kunnen de pakketten opgehaald worden bij mij thuis in Loenersloot of bij jullie aan huis gebracht worden. Verzenden gebeurt ook snel via PostNL.

We wensen jullie leuke, culinaire feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.

Hartelijke groeten Anke Meijs       

🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅🎄🤶🎄🎅