Geplaatst op

Uitnodiging proeverij 5 maart 2023 in Loenersloot

Beste vrienden en relaties,

Graag nodig ik je uit voor de volgende proeverij van Olidorado bij mij thuis in Loenersloot, waarbij we elkaar weer gezellig kunnen ontmoeten.                                                                                                                                                                                                          Velen zijn al bekend met de fijne smaken van mijn olijfolies, azijnen, jams en chutneys en tapenades uit Catalunya.

Proeverij                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       De proeverij op 21 mei jl. was zeer geslaagd, goed bezocht en er zijn weer nieuwe belangstellenden. De volgende proeverij is op zondag 5 maart a.s. van 14.00-17.00 uur en organiseer ik (met hulp van goede vrienden en familie).
We zorgen uiteraard weer voor tapas en een drankje.

Nieuwe oogst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             We zijn blij dat Oleum Flumen dit jaar opnieuw de unieke Oli Plans de Montserrats kan leveren. In december jl. kwam het transport binnen met de nieuwe oogst Plans de Montserrat van de Vera olijf uit het natuurgebied Montserrat en Premium van de arbequina olijf. Ook ontving ik nieuwe Oli Clos de la Torre van de olijven picual, argudell en frantoio. In de nieuwsbrief informeerden we je al over de nieuwe voorraad azijnen: witte en rode wijn, appel en de 25 jaar oude sherry azijn. Daarnaast zijn er de jams, de chutneys en de tapenades. Op de webshop kun je een beschrijving van de producten zien.

 Ik hoop je op deze middag te kunnen ontvangen. Mocht je mensen uit jouw omgeving kennen die belangstelling hebben om mee te komen, dan zijn ook zij van harte welkom. In verband met de organisatie vraag ik je om je aan te melden door een email-reply te sturen op dit bericht. Geef hierbij dan ook aan met hoeveel personen je komt.

Mocht je niet kunnen komen dan is het natuurlijk ook mogelijk om bij mij een bestelling te doen of apart langs te komen. Voor mensen in de omgeving van Leiden of Loenersloot ben ik graag bereid om de bestelling thuis te bezorgen.

Hartelijke groeten, Anke Meijs

Proeverij Olidorado

Wanneer: zondag 5 maart 2023, 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Slotlaan 2, 3634 AP Loenersloot.

www.olidorado.nl   Mobiel 06 12 96 02 02 (Anke)   e-mail: olidorado.olie.en.azijn@gmail.com