Geplaatst op

Nieuwsbrief mei 2022: Olidorado aan de slag met markten en proeverij op 21 mei a.s.

Beste vrienden en relaties,

Graag informeren we jullie over diverse activiteiten van Olidorado de afgelopen en komende periode.

We hebben nu op drie markten een kraam gehad t.w. Sunday Market op 6 maart jl. , Trots markt in Wijk bij Duurstede op 1 mei jl. en de Bevrijdingsmarkt in Leiden op 5 mei jl. Vooral de bevrijdingsmarkt in Leiden was een groot succes: druk bezocht en veel klanten. Naast de bekende olijfolies en azijnen vielen de nieuwe Montserrat olijfolie en de jams in chutneys in de smaak. Voor de komende maanden hebben wij ons aangemeld voor diverse markten. We houden jullie op de hoogte als de data en definitieve inschrijvingen rond zijn.

We kijken nu uit naar de komende proeverij bij mij thuis in Loenersloot op zaterdag 21 mei a.s. van 14.00-17.00u. Op deze proeverij kunnen jullie alle bekende producten en de vier nieuwe olijfolies en nieuwe jams en chutneys proeven. We zullen dat weer doen met een glaasje en tapas. Het belooft weer een gezellige middag te worden.

We hebben een behoorlijk aantal aanmeldingen en meer gasten zijn welkom. Mocht je de uitnodiging niet ontvangen hebben, laat het weten via info@olidorado.nl of stuur een app naar 0612960202 t.n.v. Anke Meijs

Kijk vooral ook op de webshop via www.olidorado.nl voor de beschrijving van de producten.

Hartelijke groeten Anke Meijs